Sommarens hetaste skomode

I sommar är det dina skor som är din hetaste accessoar. Välj därför ut dina skor efter din personlighet och ju mer färg och tryck skorna har, desto mer moderiktig är du!

Till skillnad från tidigare somrar är det i år dags att släppa på hämningarna och glömma bort vinterns tråkiga gråskala för att istället vara modiga och välja både färgsprakande skor och kläder i alla regnbågens färger. Om man till exempel tittar på vanliga tyg- och ballerinaskor kan man tydligt se en genomgående färgtrend som spridit sig vidare till våra pumps och sneakers. I sommar är det sålunda spännande mönster och udda tryck på våra skor som gäller.

8982086-pair-of-women-shoesVar ett riktigt modelejon

Enligt modeexperterna går denna sommar i den bohemiska stilen i kombination med 60-talets femininitet och därför är det viktigt att även våra skor och accessoarer speglar denna trend. Ett tips är att alltid förena sin outfit med en genomgående look och i sommar är bästa sättet att göra denna förening på är genom färg. Till exempel kan man ha samma färg på läpparna som man har på skorna eller helt enkelt bära en väska som matchar ens skor. Vidare är det även viktigt att man tillåter sig att visa sin personlighet genom sina kläder. Om man till exempel är lekfull och glad som person så varför inte visa detta genom sin klädstil?

Vinterskor och sommarskor

På vintern är det viktigast att skorna är varma och sköna så när sommaren väl kommer kan man äntligen släppa lös och tänka mer på snyggheten än det praktiska. Var dock alltid noga med att dina skor inte orsakar kroppliga skador och se till att alltid variera mellan olika skomodeller för att på bästa vis inte drabbas av olika krämpor. Ett tips är att alltid ha med sig ett par fotriktiga skor att byta om till när man väljer att ha på sig höga klackskor. Sålunda är ett par ordentliga skor ett måste för varje människas garderob.