Personligt mode för våren 2015

Våren väntar runt hörnet och på söndag ska det vara hela 13 plusgrader och strålande sol. Detta är någonting som lätt kan skapa panik för den som än inte införskaffat en vårjacka, eller ens hur vårmodet ser ut för 2015. Om du är en av dem? Andas nu ut. Vi har koll på bitarna och presenterar här de viktigaste plaggen och accessoarerna för mode 2015 – dessutom med prisvänliga alternativ så att du inte blir ruinerad.

Allt du behöver veta för en snygg vår

I år är det personlighet som är på tapeten. Det ska synas vem du är i allt från skorna till solglasögonen, någonting som kan skrämma många – men det behöver inte vara så avancerat. Om du är osäker på vilken stil du är kan du helt enkelt andas ut i någon annans stil, så blir det din. Men om du vill utmana det personliga? Här kommer några råd på vägen:

  • Beställ namnsmycke. Det var på 90-talet som namnsmycket blev otroligt populärt, detta i och med att Carrie bar det i serien Sex And The City. 90-talsmodet varit tillbaka länge och nu tar även detta smycket tillbaka sin välförtjänta plats på modekartan. Om du väljer att ha kursiva bokstäver, hårda bokstäver, guld eller silver är irrelevant. Det viktiga är att du har det. Gillar du inte ditt namn kan du även välja att ha ett budskap på ditt halsband, eller varför inte både och?
  • Inspireras av kändisar. Det är lättare att inspireras av det som kändisarna har på sig snarare än att försöka följa efter det som catwalken visar. I februari var det Oscarsgalan i USA och då var det smockat av kändisar i snygga outfits på röda mattan. Sådana tillfällen är perfekt att kolla på bilderna och se vad du kan göra av plaggen.
  • Modetidningar är superviktigt för att hitta rätt i modedjungeln. Den bästa i Sverige är helt klart Elle och den bör läsa så ofta det bara går. Bara av att gå in på deras tidningssida idag så lär du dig att den lyxiga sidenscarfen är ett måste till våren och att färgade solglasögon i 70-talsanda är vad du ska matcha med scarfen.

Kvinnor med solglasögon