Nätbutiken Zalando öppnar butik

En klädbutik som på kort tid blivit otroligt populär att shoppa från är ingen mindre än onlinebutiken Zalando, och har man vägarna förbi Köln i Tyskland kan man snart ta en tur förbi deras outlet – nu expanderar man nämligen butiken från nätet ut till vanliga butiker.

Nätbutiken Zalando erbjuder mode från hela världen till både killar och tjejer, och handlar man med hjälp av rabattkoder från refundmonster via http://www.refundmonster.se/butiker/zalando får man dessutom cashback på sina köp. Såkonstigt är det inte att just Zalando kommit att bli en otroligt populär plats att shoppa på. Så populär att man nu till och med valt att öppna en fysisk outlet butik. Dock inte i Sverige, men har man vägarna förbi Tyskland och Köln kan man snart spatsera in på deras butik som öppnar där, något som bland annat tidningen ehandel.se rapporterat om. Vad man också kan göra i den butiken är att handla online och sedan lämna tillbaka i butiek eller rent av byta sina kläder mot andra om de inte passar. Men detta är inte allt som Zalando håller på med just nu. Bland annat berättade Svenska Dagbladet nyligen om hur Zalando blivit så populär att man till och med planerar för att bygga ut sina lagerlokaler för att få plats med alla produkter och kläder som kunderna skriker efter. Med andra ord kan man nog räkna med att Zalando inom kort kommer att dominera såväl svensk som utländsk ehandel – något som också syns i deras senaste kvartalsrapport.

Når mål om miljardvinst

Ehandel kundvagn shoppingNågot som visar hur populär Zalando är som modebutik på nätet är siffrorna i deras senaste kvartalsrapport. Där syns hur man nu nått sitt mål om att göra miljardvinst, något som bland annat Dagens Industri skriver om. Det man omsatt under den redovisade perioden är 868,5 miljoner euro, vilket motsvarar närmare 8,1 miljarder kronor och är en tillväxt 30,5 procent från i fjol, så den som trodde att modebutikens populäritet bara var en fluga får nog tänka om. Och vill man shoppa hos dem ska man inte glömma att man själv också kan tjäna en hacka, om man använder sig av refundmonsters rabattkoder vill säga och utnyttjar sin cashback.